In het prachtige historische centrum van Oirschot vind je Huys en Hoff.

In het hartje van Oirschot verblijven en toch in alle rust en comfortabel overnachten? Dan is Bed & Breakfast Huys en Hoff op je lijf geschreven.

Huys en Hoff is gesitueerd in een eeuwenoud monumentaal pand, op een steenworp afstand van de Markt. 200 meter lopen en je staat midden in het bruisende centrum van Oirschot, waar altijd wat te doen is. Veel gezellige terrasjes, geweldige restaurants en een unieke uitstraling, dat is wat Oirschot typeert.

B&B Huys en Hoff biedt een comfortabel verblijf, voorzien van een luxe keuken, zithoek en een groot tweepersoons bed. De aparte badkamer is ruim opgezet en voorzien van een inloopdouche. Vanuit het verblijf loop je zo het gezellige terrasje op.

www.huysenhoff.nl

De bourgondische Brabantse sfeer proef je in een ruime keuze aan eetgelegenheden, cafeetjes en boerderijterrassen. In de klassieker van je keuze is vanaf Huys en Hoff een bezoekje aan de Efteling, Safari park Beekse bergen, de steden Eindhoven, Tilburg of ´s-Hertogenbosch een prachtige toer.

Ons Classic & Bed & Breakfast arrangement  ‘Huys en Hoff’ bestaat uit:

– Overnachting(en) voor 2 personen bij Huys en Hoff
– Brabants ontbijt voor 2 personen bij Huys en Hoff
– Klassieker naar keuze, prijzen op basis van 1 dag toeren
– Bezorgen en ophalen van de klassieker voor de deur van Huys en Hoff

Wil je een prachtige toer door de omgeving maken, boek dan ons Garmin navigatiesysteem mee. Hierop vind je verschillende routes door de prachtige Brabantse omgeving.

Mochten jullie graag ook voor de tweede dag een leuke activiteit zoeken, dan denken we graag met jullie mee. Zo kunnen we een restaurant voor jullie boeken, tips geven voor wandelen of fietsen. Heb je zelf nog suggesties, vraag het ons dan gewoon en we gaan voor je op onderzoek uit.

Prijzen 1 overnachting en 1 dag toeren met:
Morris Tourer: €399,-
Morgan 4/4 of Plus 8: €559,-
Jaguar XJ V8: €349,-

Prijzen 2 overnachtingen en 1 dag toeren met:
Morris Tourer: €499,-
Morgan 4/4 of Plus 8: €659,-
Jaguar XJ V8: €449,-

Bekijk de verschillende klassiekers:

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Wil je een vrijblijvende offerte voor jouw
Classic & B&B Arrangement?

Vul dan onderstaand formulier in, of neem direct contact met ons op.

Tip: We sturen je direct een email ter bevestiging van de ontvangst. Ontvang je deze email niet, kijk dan even in je ongewenste post. Vind je de mail hier, voeg dan info@klassiekershuren.nl even toe aan je lijst met veilige afzenders. zo ontvang je de offerte zeker!