Je hebt interesse in een van onze klassiekers, maar hoe gaat het precies in zijn werk?

Simpel; wanneer je bij ons hebt aangegeven dat je interesse hebt in een van onze klassiekers door contact op te nemen, ontvang je de offerte per mail. Hierin staan alle zaken nog eens beschreven, zoals de klassieker van je keuze, de totale prijs, de datum en de tijdstippen. Wij verhuren in zowel Nederland als België.

Wil je de klassieker vooraf nog even bekijken? Ook dat kan! Maak hiervoor even een afspraak.

Boeken
De keus is gemaakt; je wilt de klassieker van je dromen boeken!

Het werkt heel simpel; je reageert gewoon even op de offerte die je in je email ontvangen hebt. Nadat je je boeking per mail bevestigd hebt, ontvang je een mail met deze bevestiging en je boekingsnummer. Ook zijn er de betaalgegevens in terug te vinden.

Betalen
Bij reservering maak je het huurbedrag over onder vermelding van het boekingsnummer. Dit doe je pas als je van ons de bevestiging hebt ontvangen, compleet met het juiste boekingsnummer. Heb je later in het traject nog gekozen voor extra’s, dan ontvang je hiervoor een betaalverzoek per mail. Ditzelfde geldt voor bijvoorbeeld extra gereden kilometers, maar dan achteraf.

Volledig verzekerd
Tijdens je huurperiode ben je standaard All Risk verzekerd. Schade, vernieling (door derden) en diefstal zijn dan gedekt. Een fijn gevoel voor beide partijen! Deze verzekering kent een eigen risico van €1.000,-. Het eigen risico kun je afkopen. Verlagen je eigen risico naar €250,- voor slechts €25,- of koop het geheel af naar €0,- voor het bedrag van €35,-.

Details, jouw gegevens en extra’s.
Natuurlijk moeten we iets meer van je weten voordat we je de klassieker kunnen laten besturen. Zo hebben we vooraf nog een foto van de voor- en achterkant van je rijbewijs nodig, een foto van je paspoort en natuurlijk je persoonsgegevens. (Tip: gebruik voor de foto van je persoonlijke documenten de app van Rijksoverheid.)
Ook bespreken we nog de details en kun je nog kiezen om wat extra’s toe te voegen aan je boeking. Hiervoor gebruiken we ons Definitief Boekingsformulier. Je ontvangt dan een email met daarin de link naar dit formulier. Dit formulier kun je opslaan als je een account aanmaakt, zodat je het op je gemak nog eens door kunt nemen, kunt wijzigen of kunt herzien.

Wanneer we dit formulier ontvangen hebben en wij onze planning op jouw wensen hebben aangepast, ontvang je het formulier retour. Tegelijk ontvang je alle details van jouw klassieker, zoals het kentekenbewijs. In deze mail vind je ook de link naar de handleiding van de klassieker, zodat je goed voorbereid op pad gaat. Deze handleiding kun je alvast eens bekijken op ons Youtube kanaal.

Wil je nog meer weten?
Neem gewoon even contact op voor alle up-to-date informatie en het antwoord op al je vragen!

Algemene Voorwaarden 

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Wil je ons een vraag stellen?

Tip: We sturen je direct een email ter bevestiging van de ontvangst. Ontvang je deze email niet, kijk dan even in je ongewenste post. Vind je de mail hier, voeg dan info@klassiekershuren.nl even toe aan je lijst met veilige afzenders. zo ontvang je de offerte zeker!

Voor welk speciaal evenement ben je op zoek naar een van onze klassiekers?