Wij verhuren klassiekers in Nederland èn België voor bruiloft, dagje uit, bedrijfsuitje of fotoshoot.

Eigenlijk niet zo heel vreemd; het Hertogdom Brabant besloeg honderden jaren geleden zowel een deel van zuid Nederland als van noord België. Klassiekershuren.nl is gevestigd in Oirschot, Noord Brabant. Wij zijn dus eigenlijk centraal gevestigd in Nederland en België.

Zo vind je je klassieke ceremonieauto voor je bruiloft in Antwerpen op slechts 95km afstand. Een dagje toeren met een Morgan oldtimer in de omgeving van Lier? 89km. Turnhout is slechts 52km van Oirschot verwijderd, geen probleem dus om daar uw huwelijk te vieren.

Inmiddels hebben vele Belgische klanten ons weten te vinden voor onze klassiekers. Vanwege onze eerlijke prijzen voor het optionele bezorgen en ophalen van de oldtimers op je trouwlocatie,  kiezen zij er vaak voor om de trouwauto voor de deur te laten bezorgen.

Oldtimers huren in België, hoe zit dat verzekeringstechnisch?

Iedereen met een Europees rijbewijs èn paspoort mag in onze klassiekers rijden. Onze polis dekt alle risico’s zoals beschreven in onze algemene voorwaarden. Geen enkel probleem dus!

Zoek jij een prachtige klassieke auto voor je trouwdag, dagje toeren, je fotoshoot of bedrijfsfeest? Wij maken graag een passende offerte op.

Onze klassiekers

Wat is jouw all-time favoriete klassieker?

nu bekijken

Nieuwtjes en meer

Leer alles over onze klassiekers én acties!

meer informatie

Welke klassieker rij jij in België?