Gemak dient de mens; laat de klassieker van je keuze bezorgen en eventueel weer ophalen op de locatie die jíj wenst! Dit kan natuurlijk je trouwlocatie zijn, of de plek waar je gala is. Of bijvoorbeeld bij je ouders, die je één van onze klassiekers een dagje cadeau hebt gedaan. Wij verhuren onze klassiekers in zowel Nederland als België.

Doorgaans brengen we de klassieker van je keuze op een auto-ambulance. Heb je meerdere klassiekers gehuurd, bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, dan brengen we deze doorgaans met een oplegger. Doordat we zelf niet met de auto rijden tijdens het bezorgen, komt deze netjes schoon en afgetankt aan. Hier heb je dus geen omkijken naar!

Wat kost dit?
Bij het berekenen van de prijs van zowel bezorgen als ophalen op de gewenste locatie ga je altijd uit van de afstand. Per kilometer rekenen wij €0,65 met een minimum van €49,- voor halen en hetzelfde minimum voor brengen. Wij zijn zelf gevestigd in Oirschot, aan de Liempdsedijk 10, 5688MP, NL. Tip: bekijk de afstand op ANWB.nl.

Voorbeeld: Je wilt de klassieker laten bezorgen in Utrecht. Dit blijkt 78 kilometer te zijn, enkele afstand. (ANWB.nl)

Bij alleen bezorgen of alleen ophalen van de auto, is de som als volgt: €0,65*156=€101,40

Bij bezorgen en ophalen van de auto, is de som als volgt: €0,65*312=€202,80

Heb je meer vragen of wil je graag een offerte ontvangen voor het transport bij je boeking? Neem dan even contact met ons op!

Wil je een vrijblijvende offerte voor jouw dag?

Vul dan onderstaand formulier in, of neem direct contact met ons op.

Welke klassieker heb je interesse in?

Morgan 4/4 BlauwMorgan Plus 8 RoomwitPorsche 356 Speedster ZwartPorsche 356 Speedster ZilverMorris Minor Saloon Clarendon GreyFiat 500 RoodLomax 224 Wit

Voor welk evenement wil jij deze klassieker huren?

BruiloftDagje of weekend wegToertocht of RallyBedrijfsuitjeFotoshootGalaAnders

Gewenste Datum

Naam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Opmerking