Je hebt de kans om met een prachtige oldtimer-toertocht of rally mee te rijden maar je hebt zelf geen klassieker? Geen probleem!

Bij ons kun je een oldtimer huren om zelf de rit te ervaren. De gemoedelijkheid, het sportieve karakter en de gemeenschappelijke liefde voor auto’s in het algemeen, dát is wat de meeste toertochten typeert. Nu heb jij de kans om dit te ervaren!

Rij de toertocht in onze Morgan Plus 8, uitgerust met de welbekende en krachtige Rover 3.9 V8.

Het is een bijzondere ervaring, een oldtimerrally. Door het wedstrijdelement hangt er toch een zekere spanning, je wilt immers toch hoog eindigen.

Wist je dat we de klassieker van je keuze ook bezorgen en weer ophalen op de door jouw gewenste locatie? Bijvoorbeeld bij je thuis, of zelfs op het startpunt van de rally. Ideaal, toch?

Hoe dan ook, het wordt genieten. Bekijk onze klassiekers en maak je keuze. We dragen graag bij aan je bijzondere dag!

Welke klassieker rij jij tijdens je rally of toertocht?

Klassiekershuren.nl is specialist in het verhuren van oldtimers voor een recreatieve rally of toertocht. Wij staan er om bekend dat we onze afspraken nakomen, leveren wat we beloven en uitsluitend in het belang van onze gasten handelen. Onze gasten vertellen hierover op bijvoorbeeld Facebook en Tripadvisor. Klassiekershuren.nl is exclusief aanbieder van Morgan oldtimers en hebben een Morgan 4/4 en Plus 8 in de collectie. Alle door ons aangeboden oldtimers zijn ons eigendom. Hierdoor zijn wij er zeker van dat onze oldtimer collectie in topconditie is en blijft. Het is ook erg belangrijk dat je toerauto goed verzekerd is. Bij ons ben je All-Risk verzekerd. Iedereen met een geldig Europees rijbewijs mag onze klassiekers besturen. Jullie als driver en co-driver hebben de hele dag de beschikking over de klassieker. Wil je er met meer oldtimers op uit dan is dat ook geen probleem, we hebben 3 klassiekers in het assortiment. Het is mogelijk om de oldtimer te laten bezorgen en weer op te halen. Wij bezorgen de klassiekers door heel Nederland en België. Voor onze oldtimers rekenen wij geen borg en het Eigen Risico kun je afkopen. Daarnaast heb je altijd rechtstreeks contact met mijzelf (Rob) of een van mijn collega’s. Zo weten we je altijd adequaat van dienst te zijn voor, tijdens en ook na jullie bijzondere dag!