Een klassieke auto is een prachtig decorstuk voor een fotoshoot. Onze oldtimers worden regelmatig door professionele fotografen uit heel Nederland gehuurd voor verschillende projecten. Een oldtimer geeft direct sfeer aan het beeld! Vooral onze Morgan Plus 8 en Morgan 4/4 zijn gewild voor diverse fotoshoots.

Natuurlijk hoeft een shoot niet direct professioneel uitgevoerd te worden. Ook hobby-fotografen weten onze oldtimers te vinden!

Goed om te weten; wanneer er niet gereden wordt met de oldtimer en deze zakelijk gehuurd wordt, zijn er andere prijzen mogelijk. Reden hiervoor is dat de auto onder de aansprakelijkheidsverzekering van het bedrijf valt.

Natuurlijk is het ook voor een fotoshoot mogelijk om de auto naar keuze te laten bezorgen en/of op te laten halen. Bekijk hiervoor onze tarieven voor bezorgen en ophalen.

Welke klassieker huur jij voor je fotoshoot?

Klassiekershuren.nl is specialist in het verhuren van oldtimers voor fotoshoots, evenementen en reclamecampagnes. Wij staan er om bekend dat we onze afspraken nakomen, leveren wat we beloven en uitsluitend in het belang van onze klanten handelen. Onze klanten vertellen hierover op bijvoorbeeld Facebook en Tripadvisor. Klassiekershuren.nl is exclusief aanbieder van Morgan oldtimers en hebben een Morgan 4/4 en Plus 8 in de collectie. Hierdoor ben je er zeker van dat je een unieke klassieker huurt! Het is mogelijk om de oldtimer te laten bezorgen en weer op te halen op de door jullie gewenste locatie. Wij bezorgen de oldtimers door heel Nederland en België. Voor onze klassiekers rekenen wij geen borg en het Eigen Risico kun je afkopen. Daarnaast heb je altijd rechtstreeks contact met mijzelf (Rob) of een van mijn collega’s. Zo weten we je altijd adequaat van dienst te zijn!