Ook al hebben we onze Laagste Prijs Garantie, we moeten je toch íets in rekening brengen;) Hierbij wat uitleg over de opbouw van onze prijzen.

De totale huurprijs is opgebouwd uit verschillende bedragen, namelijk:

 1. De kale huurprijs
 2. Kilometervergoeding
 3. Brandstofvergoeding
 4. Afkoopsom eigen risico (niet verplicht, wel aangeraden)
 5. Annuleringsverzekering (niet verplicht, wel aangeraden)
 6. Aanpassing start- en eindtijd (op basis van beschikbaarheid)
 7. Bezorg- en ophaalvergoeding (niet verplicht)
 8. Opties en extra’s (niet verplicht)
 1. Elke klassieker kent zijn eigen kale huurprijs, zo huur je de Morris Minor Tourer al vanaf €349,- en kost een Morgan €499,- per dag. Je huurt de klassiekers vanaf 1 dag ofwel van 08.00u tot 20.00u. Vaak wordt de klassieker dezelfde avond nog teruggebracht, dat is natuurlijk geen probleem. Wil je de klassieker de avond voor je boeking ophalen, of de ochtend erna pas terugbrengen? Ook dat is mogelijk en heeft een meerprijs van €79,-, op basis van beschikbaarheid en tijdstippen in overleg. Het is ook mogelijk om de oldtimer langer te huren, zoals 2 dagen of zelfs een (mid)week.
 2. Per dag kun je 100km kosteloos genieten van de klassieker, afgezien van de brandstof, zie punt 3. Rij je meer dan 100km per dag, dan geldt er een meerprijs van € 0,29 per kilometer.
 3. Onze klassiekers worden met volle tank aan je overhandigd. Zelf tanken is uitsluitend toegestaan na telefonisch overleg, de hedendaagse brandstoffen zijn niet altijd geschikt voor oudere motoren. Je betaalt de brandstof achteraf per gereden kilometer, dat zorgt voor veel gemak. De vergoeding bedraagt €0,35 per gereden kilometer, inclusief de vrije kilometers. Tank nooit zonder overleg; de oldtimers kunnen vaak niet tegen de toevoegingen in de hedendaagse brandstoffen.
 4. Huur je een klassieker bij ons, dan heb je een eigen risico van € 1.000,-. Hou je niet van risico’s? Verlaag dan het eigen risico door vooraf een vast bedrag te betalen. Verlagen je eigen risico naar €250,- voor slechts €45,- of verlaag het eigen risico naar €0,- voor het bedrag van €55,-.
 5. Betaal €55,- extra bij je aanbetaling zodat je je boeking altijd nog kunt annuleren of omboeken naar een andere datum zonder verlies van je (aan)betaling. Annuleren of omboeken is één maal mogelijk tot 48 uur voorafgaand aan je boeking.
 6. Indien beschikbaar, is het mogelijk om de klassieker de avond vooraf op te halen, of de ochtend erna terug te brengen. Let op! Dit is altijd op basis van beschikbaarheid en dus afhankelijk van eventuele boekingen de dag ervoor of de dag erna, welke starten om 08:00 en tot 20:00 kunnen duren.  Vraag hiervoor dus altijd naar de mogelijkheden door een mailtje te sturen.  (+€79,-)
 7. Ultiem gemak wanneer je de klassieker van je keuze bij je thuis laat bezorgen en naar wens weer laat ophalen! De kosten hiervan zijn afhankelijk van je locatie, meer informatie vind je hier.

Betalen
In eerste instantie betaal je de kale huurprijs, welke je gewoon op onze rekening stort onder vermelding van je boekingsnummer. Overige zaken zoals de kilometervergoeding voor de extra gereden kilometers en de brandstofvergoeding betaal je achteraf per bank nadat je van ons een overzicht hebt ontvangen.

De Tarieven
Bekijk de verschillende huurprijzen per klassieker hier.

Voor welk speciaal evenement ben je op zoek naar een van onze klassiekers?