Jullie gaan trouwen! Wat zal het een prachtige dag worden! Daar hoort natuurlijk ook prachtig vervoer bij, een oldtimer trouwauto kan dus niet ontbreken. Maar wat is de keus groot… Veel klassieke trouwauto’s zie je regelmatig voorbij komen, maar dat zoek je niet. Jullie zoeken een unieke trouwauto, echt iets bijzonders! Wij hebben dan wat voor je, een trouwauto die je niet elke dag ziet. Dat is wat je wilt!

Wat dacht je bijvoorbeeld van de handgebouwde Morgan 4/4 op jullie bruiloft, uitgevoerd in diep donkerblauw met een cognac lederen interieur en schitterend wortelnotenhouten dashboard.

Onze oldtimer Morgan Plus 8, uitgevoerd in Ivory White is al even prachtig. De klassieke lijnen hebben eigenlijk geen bloemen meer nodig, de Morgan maakt van zichzelf al indruk genoeg. Deze trouwauto is een perfecte aanvulling voor jullie bruiloft! Natuurlijk rij je ook deze oldtimer zelf, gedurende de hele dag. Geef je trouwdag een extra dimensie met deze chique klassieke verschijning.

Toch graag in een typisch Engelse cabriolet trouwen, met plek voor vier personen? Bekijk dan zeker even onze  Morris Minor Tourer. Jullie kiezen zelf; zelf rijden of gereden worden. Veel plezier!

Welke klassieker maakt jouw bruiloft compleet?

Klassiekershuren.nl is specialist in het verhuren van trouwauto’s. Wij staan er om bekend dat we onze afspraken nakomen, leveren wat we beloven en uitsluitend in het belang van onze gasten handelen. Onze gasten vertellen hierover op bijvoorbeeld Facebook, Tripadvisor en ThePerfectWedding. Klassiekershuren.nl is exclusief aanbieder van Morgan trouwauto’s en hebben een Morgan 4/4 en Plus 8 in de collectie. Alle door ons aangeboden oldtimer trouwauto’s zijn ons eigen bezit, wij werken dus niet zoals veel aanbieders van trouwvervoer met auto’s van particulieren. Hierdoor zijn wij er zeker van dat ons oldtimer trouwvervoer in topconditie is en blijft. Het is ook erg belangrijk dat je trouwauto goed verzekerd is. Bij ons ben je All-Risk verzekerd. Iedereen met een geldig Europees rijbewijs mag onze klassieke trouwauto’s besturen. Jullie als bruid en bruidegom hebben de hele dag de beschikking over de trouwauto, tussen 08.00 en 21.00 uur. Het is mogelijk om de oldtimer trouwauto te laten bezorgen en weer op te halen. Wij bezorgen de oldtimers door heel Nederland en België. Voor onze trouwauto’s rekenen wij geen borg en het Eigen Risico kun je afkopen. Daarnaast heb je als bruid en bruidegom altijd rechtstreeks contact met mijzelf (Rob) of een van mijn collega’s. Zo weten we je altijd adequaat van dienst te zijn voor, tijdens en ook na jullie bijzondere dag; jullie bruiloft!