Je bezorgt de ontvanger van je cadeau een unieke belevenis; een hele dag genieten van een prachtige oldtimer!

Wat is er nou mooier dan een dagje klassieker rijden kado krijgen? Ken je iemand die helemaal gek van oldtimers, cabriolets of auto’s in het algemeen is, geef dan een Klassiekerhuren.nl Tegoedbon!

Wil je een tegoedbon geven?

Het werkt simpel. Alle voorwaarden zijn identiek aan de gebruikelijke voorwaarden. Ook de tarieven zijn gelijk. Je betaalt dus niets extra voor een tegoedbon. Dat alles met het verschil, dat je als gever van het cadeau vooraf betaalt en dus ook de tegoedbon ontvangt. Hiermee is er voor de ontvanger van het kado dus een belangrijk deel al geregeld; namelijk de betaling. Wanneer de ontvanger van de bon contact met ons opneemt, plannen we samen een datum in. Dit is altijd op basis van beschikbaarheid. Heb je als gever van het cadeau al een datum voorhanden? Geef ons dan zo snel mogelijk door, wij houden de datum dan vrij.

De uiteindelijke boeking dient te gebeuren op naam van de ontvanger. Hiervoor is een geldig Nederlands rijbewijs vereist. Zodra de datum vastgesteld is, zullen wij de ontvanger bij de boeking begeleiden. Hij of zij kan dan zelf nog besluiten om extra’s toe te voegen aan de boeking, zoals afkoop eigen risico of gebruik in het buitenland. Natuurlijk heeft de ontvanger dan ook de mogelijkheid om het kado met een extra dag uit te breiden, mocht dat gewenst zijn.

Je ontvangt de tegoedbon per post en digitaal als PDF direct nadat de betaling is ontvangen.

Heb je een tegoedbon gekregen?

Gefeliciteerd! Je hebt zeker wat te vieren;)
Wanneer je contact met ons opneemt, zullen we de boeking voor je in gang zetten. Tot dan!

Heb je meer vragen over de tegoedbon?

Dan helpen we je graag. Neem contact met ons op en we denken met je mee.

Bekijk per klassieker de eigenschappen en prijzen:

Doe een klassieker cadeau en vraag een offerte aan!

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Wil je een vrijblijvende offerte voor een tegoedbon als cadeau?

Vul dan onderstaand formulier in, dit kost slechts 1 minuut van je tijd en natuurlijk is het geheel vrijblijvend!

Tip: We sturen je direct een email ter bevestiging van de ontvangst. Ontvang je deze email niet, kijk dan even in je ongewenste post. Vind je de mail hier, voeg dan info@klassiekershuren.nl even toe aan je lijst met veilige afzenders. zo ontvang je de offerte zeker!