Één of twee dagen er ontspannen tussenuit? Ultiem ontspannen doe je met een prachtige oldtimer. Het rustige toeren over de mooiste wegen, van dorp naar dorp, de mooiste terrasjes… Je komt vanalles tegen al rijdend in de een van de klassiekers. Neem lekker wat te eten en te drinken mee en zet de klassieke auto op zijn tijd eens aan de kant om lekker van de omgeving te genieten. Daarna toer je weer lekker verder, je hebt tenslotte de hele dag!

Zelf aan het stuur van één van onze klassieke auto’s rij je door de prachtige omgeving. Wil je in je eigen omgeving toeren; geen probleem! De Alpen in? Ook dat kan! Natuurlijk kun je ook heerlijk de kustplaatsjes in Nederland of België aandoen.

Bekijk al onze klassiekers en boek zo snel mogelijk je ultieme dag erop uit.

Met welke klassieker ga jij een dag of weekend toeren?

Klassiekershuren.nl is specialist in het verhuren van oldtimers voor een dagje of een weekend toeren. Soms gaan de klassiekers er zelfs een hele week op uit! Wij staan er om bekend dat we onze afspraken nakomen, leveren wat we beloven en uitsluitend in het belang van onze gasten handelen. Onze gasten vertellen hierover op bijvoorbeeld Facebook en Tripadvisor. Klassiekershuren.nl is exclusief aanbieder van Morgan oldtimers en hebben een Morgan 4/4 en Plus 8 in de collectie. Alle door ons aangeboden oldtimers zijn ons eigendom. Hierdoor zijn wij er zeker van dat onze oldtimer collectie in topconditie is en blijft. Het is ook erg belangrijk dat je toerauto goed verzekerd is. Bij ons ben je All-Risk verzekerd. Iedereen met een geldig Europees rijbewijs mag onze klassiekers besturen. Jullie als driver en co-driver hebben de hele dag de beschikking over de klassieker. Wil je er met meer oldtimers op uit dan is dat ook geen probleem, we hebben 3 klassiekers in het assortiment. Het is mogelijk om de oldtimer te laten bezorgen en weer op te halen. Wij bezorgen de klassiekers door heel Nederland en België. Voor onze oldtimers rekenen wij geen borg en het Eigen Risico kun je afkopen. Daarnaast heb je altijd rechtstreeks contact met mijzelf (Rob) of een van mijn collega’s. Zo weten we je altijd adequaat van dienst te zijn voor, tijdens en ook na jullie bijzondere dag!