Vandaag de dag…

Zijn we alweer jaren met een gezellig team elke dag met klassiekers bezig vanuit het mooie Oirschot. Huren of kopen; wij leveren hoogwaardige, betrouwbare klassieke auto’s die je een lach op het gezicht bezorgen, altijd weer. Service en klantvriendelijkheid zijn hier vanzelfsprekend. Alles in goed overleg, samen met jou.

Tot ziens in Oirschot
(Bedrijfsgegevens)

2015, het begin….

Het leuke is dat Klassiekershuren.nl begonnen is als hobby, van vader en zoon; Ruud en Rob.

Tijdens het typen van dit stukje tekst besef ik me ineens dat we beiden een Engelse klassieker als eerste auto hadden. Beiden hadden we deze auto ook eerder dan het rijbewijs. Met dat verschil dat de vader van Ruud níet op de hoogte was, terwijl Ruud bij mij juist met het idee kwam aanzetten. Ruud had daarom destijds zijn Triumph Spitfire een aantal straten verderop gestald, Rob had zijn Austin Healey Sprite in de schuur aan huis. Stuk minder spannend. Wel makkelijk.

Jaren later kreeg ik het lugubere idee om een moderne auto te rijden, een Audi. Deze moest natuurlijk na korte tijd wijken en we hadden al snel besloten dat we deze samen zouden inwisselen voor een klassieker. Ruud wilde een klassieker die het vooral gewoon moest doen, en ik wilde vooral een ‘echte’ klassieker. Al snel kwamen we via wat omwegen bij Morgan terecht. Achteraf logisch; Morgan heeft 100 jaar historie, bouwt nog steeds met de hand unieke auto’s welke nog vrijwel identiek zijn aan de modellen van 50-60 jaar geleden, maar voorziet deze auto’s van moderne motoren. Ieder z’n zin dus!

De 4/4 hebben we inmiddels sinds 2007 in bezit. We zijn deze pas in 2015 gaan verhuren. Vrij snel daarna volgen de overige klassiekers. Eerst de Speedster, daarna de Lomax, daarna onze favoriet; de Morgan Plus 8! Hier zijn we beiden het meest enthousiast over. Dat geluid, de kracht, het uiterlijk, echt schitterend!

Enthousiast, dat zijn we zeker. Verwacht van ons dan weer geen uiterst gedetailleerde kennis over elk kleinigheidje van onze auto’s. Wij weten niet dat er in 1973 4 kleuren groen voor de Morgan beschikbaar waren, en vanaf ’75 slechts 3. Bij wijze van, natuurlijk;) Ook kunnen wij het onderhoud aan de auto’s niet zelf uitvoeren. Wij vinden de auto’s gewoon helemaal schitterend om te rijden, om te zien en om te delen. Daarom willen we er veel van weten. Maar zéker niet alles.

Ben je geïnteresseerd in een van onze auto’s, dan kun je eigenlijk hetzelfde verwachten. Geen moeilijke teksten, geen lastige afspraken en geen ellenlange verhalen. Gewoon een prachtige klassieker, speciaal voor jullie dag. Exact op tijd. Netjes gewassen. Een volle tank. Een korte uitleg. En heel, heel veel fijne kilometers! Dat was in 2015 zo en dat is vandaag de dag nog steeds zo. Veel plezier!

Voor welk speciaal evenement ben je op zoek naar een van onze klassiekers?