De Donkhoeve; een rustiek genieten in het buitengebied in een vrijstaand boerderijtje, mét sauna!

Dit B&B biedt vele mogelijkheden; of je nu rustig samen wilt genieten of juist op pad wilt, gastvrouw Hanneke weet je overal mee te helpen. Geheel op basis van jullie wensen! Zo kun je één dag met een klassieker gaan toeren en de andere dag bijvoorbeeld van de fietsen gebruik maken.

De Donkhoeve, gecertificeerd met maar liefst 5 tulpen, is gelegen aan de rand van het eeuwenoude landschap de Mortelen, nabij Kampina, Oisterwijkse bossen en vennen met veel fiets en wandelroutes. Het historische Oirschot, een van de mooiste dorpen van Brabant, ligt op 3 km afstand en heeft 320 monumenten en 11 natuurgebieden.

B&B De Donkhoeve bestaat eigenlijk uit drie delen; de langgevel boerderij waar gastvrouw Hanneke is hier opgegroeid. Daarnaast vind je De Kleine Donkhoeve, de kleine vrijstaande boerderij waar jullie overnachten. Aanvullend is er zelfs nog een landelijk ingerichte vergaderruimte. Door deze verschillende vertrekken is De Donkhoeve ook geschikt voor grotere gezelschappen.

Het perceel van de Donkhoeve ziet er geweldig uit; de tuin is netjes bijgehouden en er zijn leuke beesten zoals een Shetlandpony en wat ganzen. Extra onderscheidend ten opzichte van andere B&B’s is de aanwezige sauna in De Kleine Donkhoeve. Een aanrader dus!

www.donkhoeve.nl

De bourgondische Brabantse sfeer proef je in een ruime keuze aan eetgelegenheden, cafeetjes en boerderijterrassen. In de klassieker van je keuze is vanaf de Donkhoeve in Oirschot is een bezoekje aan de Efteling, Safari park Beekse bergen, de steden Eindhoven, Tilburg of ´s-Hertogenbosch een prachtige toer.

Ons Classic & Bed & Breakfast arrangement  ‘De Donkhoeve’ bestaat uit:

– Overnachting(en) voor 2 personen in De Kleine Donkhoeve
– Brabants ontbijt voor 2 personen in De Kleine Donkhoeve
– Klassieker naar keuze, prijzen op basis van 1 dag toeren
– Bezorgen en ophalen van de klassieker voor de deur van De Donkhoeve

Wil je een prachtige toer door de omgeving maken, boek dan ons Garmin navigatiesysteem mee. Hierop vind je verschillende routes door de prachtige Brabantse omgeving.

Mochten jullie graag ook voor de tweede dag een leuke activiteit zoeken, dan denken we graag met jullie mee. Zo kunnen we een restaurant voor jullie boeken, tips geven voor wandelen of fietsen of zelfs een geweldige toertocht met twee Solexen aanbieden! Bekijk de Solexen hier. Heb je zelf nog suggesties, vraag het ons dan gewoon en we gaan voor je op onderzoek uit.

Prijzen 1 overnachting en 1 dag toeren met:
Morris Tourer: €399,-
Morgan 4/4 of Plus 8: €559,-
Jaguar XJ V8: €349,-

Prijzen 2 overnachtingen en 1 dag toeren met:
Morris Tourer: €499,-
Morgan 4/4 of Plus 8: €659,-
Jaguar XJ V8: €449,-

Bekijk de verschillende klassiekers:

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Wil je een vrijblijvende offerte voor jouw
Classic & B&B Arrangement?

Vul dan onderstaand formulier in, of neem direct contact met ons op.

Tip: We sturen je direct een email ter bevestiging van de ontvangst. Ontvang je deze email niet, kijk dan even in je ongewenste post. Vind je de mail hier, voeg dan info@klassiekershuren.nl even toe aan je lijst met veilige afzenders. zo ontvang je de offerte zeker!