Pal achter onze locatie vind je B&B Ameidehoeve, onderdeel van een rundveehouderij met zoogkoeien!

Gastvrij en landelijk genieten,  in een groene en rustige omgeving, dát is ons Classic&Bed&Breakfast arrangement. Op loopafstand van onze locatie vind je het gezellige B&B Ameidehoeve, voorzien van meerdere kamers en daardoor ook voor grotere groepen geschikt.

Het grootste gedeelte van het jaar grazen de koeien samen met hun kalfjes rondom de B&B, een prachtig gezicht! Is het wat kouder? Dan zijn de koeien te vinden in de ouderwetse grupstal. Vanaf het overdekt terras heb je een mooi uitzicht over natuurgebied De Mortelen. En wat is er ontspannender dan ’s ochtends te ontwaken met het geluid van de kippetjes en de vogels in het bos op de achtergrond?

Het is al even genoemd; er is volop ruimte bij de Ameidehoeve. Maar liefst 3 kamers grenzen aan de algemene woonkamer en aan de gezamelijke eetkamer. Keukeninrichting is voorhanden, je kunt dus zelf ook wat klaarmaken wanneer je dat wenst. Daarnaast is elke kamer voorzien van een eigen douche en toilet.

www.ameidehoeve.nl

B&B Ameidehoeve is een perfecte uitvalsbasis om de mooie omgeving te verkennen. bezoek het centrum van Oirschot, of de natuurgebieden de Mortelen, Kampina, Oirschote Heide of de prachtige Oisterwijkse Vennen.

Wil je een prachtige toer door de omgeving maken, boek dan ons Garmin navigatiesysteem mee. Hierop vind je verschillende routes door de prachtige Brabantse omgeving.

Ons Classic & Bed & Breakfast arrangement  ‘Ameidehoeve’ bestaat uit:

– Overnachting(en) voor 2 personen bij Ameidehoeve
– Brabants ontbijt voor 2 personen bij Ameidehoeve
– Klassieker naar keuze, prijzen op basis van 1 dag toeren
– Bezorgen en ophalen van de klassieker voor de deur van Ameidehoeve

Wil je een prachtige toer door de omgeving maken, boek dan ons Garmin navigatiesysteem mee. Hierop vind je verschillende routes door de prachtige Brabantse omgeving.

Mochten jullie graag ook voor de tweede dag een leuke activiteit zoeken, dan denken we graag met jullie mee. Zo kunnen we een restaurant voor jullie boeken, tips geven voor wandelen of fietsen. Heb je zelf nog suggesties, vraag het ons dan gewoon en we gaan voor je op onderzoek uit.

Prijzen 1 overnachting en 1 dag toeren met:
Morris Tourer: €399,-
Morgan 4/4 of Plus 8: €559,-
Jaguar XJ V8: €349,-

Prijzen 2 overnachtingen en 1 dag toeren met:
Morris Tourer: €499,-
Morgan 4/4 of Plus 8: €659,-
Jaguar XJ V8: €449,-

Bekijk de verschillende klassiekers:

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Wil je een vrijblijvende offerte voor jouw
Classic & B&B Arrangement?

Vul dan onderstaand formulier in, of neem direct contact met ons op.

Tip: We sturen je direct een email ter bevestiging van de ontvangst. Ontvang je deze email niet, kijk dan even in je ongewenste post. Vind je de mail hier, voeg dan info@klassiekershuren.nl even toe aan je lijst met veilige afzenders. zo ontvang je de offerte zeker!