Je bent op zoek naar een trouwauto in Noord Brabant, dan ben je bij ons in Oirschot aan het juiste adres!

Een klassieke trouwauto is het mooiste trouwvervoer dat er is! Of het nu gaat om de Morgan 4/4 cabriolet, de 1965 Fiat 500 of één van de Porsche Speedsters, allemaal bieden ze je een unieke beleving waar een moderne auto absoluut niet aan kan tippen. De geur, de geluiden, de lachende gezichten van de mensen die je tegemoet komen, het is een compleet unieke beleving. Daarnaast staat een oldtimer trouwauto ook na 10 jaar nog mooi op jullie trouwfoto’s, waar het bij een moderne auto maar de vraag blijft of deze na 10 jaar nog steeds dezelfde charme heeft als op jullie trouwdag.

Onze trouwauto’s vind je in Oirschot, tussen ’s Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg. Je kunt de trouwauto hier ophalen of we kunnen de oldtimer van jullie keuze thuis bezorgen en op de trouwlocatie weer ophalen. Ideaal, toch?

We bezorgen door heel het land en zelfs in Vlaanderen, België. Bezorgen van jullie trouwauto is al mogelijk vanaf 08:00, zo kunnen jullie met een gerust hart aan jullie bijzondere dag beginnen, zonder te haasten. Ook het ophalen van jullie trouwvervoer is al mogelijk vanaf 08:00.

Goed, er zijn natuurlijk meer verhuurbedrijven als het gaat om trouwauto’s. Niet elk verhuurbedrijf is hetzelfde. Een groot verschil zit natuurlijk in de aangeboden klassiekers. Wij hebben met onze collectie ons best gedaan om een unieke combinatie te maken. Zo zul je een Morgan te huur niet snel aantreffen in de rest van de Benelux, de Morgans zijn sowieso erg zeldzaam. En dan de beide Morris Minors; dat is toch veel leuker dan een Kever Cabriolet? Die zie je al zo vaak…

In onze directe omgeving zijn veel mooie trouwlocaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van het mooie Kasteel Mauarick in Vught? Nog dichterbij vind je Landgoed Baest, in Oost- West- en Middelbeers. Of Kasteel Heeze… keuze genoeg.

bekijk snel eens onze klassieke trouwauto’s die we beschikbaar hebben in Noord Brabant. We helpen je graag!

Er zijn natuurlijk nog meer redenen waarom je bij Klassiekershuren.nl aan het juiste adres bent.

  • Je rijdt zelf, zonder begeleider!
  • Je betaalt géén borg!
  • Geen reclame in of op de klassieker
  • Huur in Nederland èn België
  • Je klassieker staat gepoetst klaar
  • De auto is 100% in topconditie
  • Standaard All Risk verzekerd
  • Wij zorgen dat alles goed verloopt!

Mocht je nu nog twijfelen, lees even onze reviews… klik!

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Wil je ons een vraag stellen?

Tip: We sturen je direct een email ter bevestiging van de ontvangst. Ontvang je deze email niet, kijk dan even in je ongewenste post. Vind je de mail hier, voeg dan info@klassiekershuren.nl even toe aan je lijst met veilige afzenders. zo ontvang je de offerte zeker!

Klassiekershuren.nl is specialist in het verhuren van oldtimers. Wij staan er om bekend dat we onze afspraken nakomen, leveren wat we beloven en uitsluitend in het belang van onze gasten handelen. Onze gasten vertellen hierover op bijvoorbeeld Facebook, Tripadvisor en ThePerfectWedding. Klassiekershuren.nl is exclusief aanbieder van Morgan klassiekers en hebben een Morgan 4/4 en Plus 8 in de collectie. Alle door ons aangeboden oldtimers zijn ons eigen bezit, wij werken dus niet zoals veel verhuurbedrijven met auto’s van particulieren. Hierdoor zijn wij er zeker van dat onze oldtimres in topconditie zijn en blijven. Het is ook erg belangrijk dat je huurauto goed verzekerd is. Bij ons ben je All-Risk verzekerd. Iedereen met een geldig Europees rijbewijs mag onze klassieke auto’s besturen. Jullie als bestuurder en passagier hebben de hele dag de beschikking over de klassieker, tussen 08.00 en 21.00 uur. Het is mogelijk om de oldtimer te laten bezorgen en weer op te halen. Wij bezorgen de auto’s door heel Nederland en België. Voor onze klassiekers rekenen wij geen borg en het Eigen Risico kun je afkopen. Daarnaast heb je altijd rechtstreeks contact met mijzelf (Rob) of een van mijn collega’s. Zo weten we je altijd adequaat van dienst te zijn voor, tijdens en ook na jullie bijzondere dag!