Oldtimer huren en zelf rijden, bijvoorbeeld als trouwauto?

Klassieke auto’s, oldtimers, oude auto’s… Er zijn veel verschillende benamingen voor maar allemaal staan ze voor hetzelfde; puur plezier op wielen!

Klassieke auto’s, oldtimers, oude auto’s… Er zijn veel verschillende benamingen voor maar allemaal staan ze voor hetzelfde; puur plezier op wielen! En dat is nou precies de reden waarom we alweer even geleden zijn begonnen met de verhuur van onze klassiekers. Dit plezier wil je toch delen? Of het nu gaat om de Morgan 4/4 cabriolet, de 1965 Fiat 500 of één van de Porsche Speedsters, allemaal bieden ze je een unieke beleving waar een moderne auto absoluut niet aan kan tippen. De geur, de geluiden, de lachende gezichten van de mensen die je tegemoet komen, het is een compleet unieke beleving.

Het leuke is dat de oldtimers een breed publiek hebben en onze gasten dus erg divers zijn. Vaak worden de oldtimers gereden voor een bruiloft, dus als trouwauto. Logisch natuurlijk, want dat geeft jullie bruiloft nóg meer sfeer! Bij Klassiekershuren.nl rijden jullie zelf in de klassieker, het gaat dus om een trouwauto zonder chauffeur. Buiten dat dit natuurlijk erg leuk is, biedt het ook nog wat voordelen. Zo zijn jullie tijdens jullie drukke dag ook af en toe samen, helemaal privé. Dit zorgt voor de nodige rustmomenten. En heb je er wel eens aan gedacht hoe een moderne auto uit deze tijd er na 10-15 jaar uitziet op een foto? Juist! Nèt niet oud genoeg om mooi te zijn en net te nieuw om de blijvende charme van een oldtimer of klassieker te bieden!

Natuurlijk worden de oldtimers niet alleen als trouwauto ingezet, maar ook voor gala’s, bedrijfsuitjes en fotoshoots of reclamecampagnes zijn de klassiekers erg gewild. Hoe leuk is het om samen met je collega’s een speciaal voor jullie uitgezette tour te maken door de Brabantse omgeving? Of vertrek voor jullie jaarlijkse bedrijfsuitje vanaf jullie locatie en geniet met z’n allen van de klassiekers, de omgeving, het weer en natuurlijk van elkaars aanwezigheid! Beter kan toch niet…

Veel van onze gasten komen bij ons doordat ze een leuke cadeaubon hebben ontvangen van een familielid, collega of partner. Vaak wordt papa of opa verrast met een uniek cadeau; het toeren met een oldtimer naar keuze. Wil je je vrouw of vriendin verrassen? Neem dan een kadobon  voor een Classic&Sun&Picknick Arrangement en ga samen op pad, compleet met een gevulde picknickmand! Succes gegarandeerd.

Goed, er zijn natuurlijk meer verhuurbedrijven als het gaat om oldtimers. Niet elk verhuurbedrijf is hetzelfde. Een groot verschil zit natuurlijk in de aangeboden klassiekers. Wij hebben met onze collectie ons best gedaan om een unieke combinatie te maken. Zo zul je een Morgan te huur niet snel aantreffen in de rest van de Benelux, de Morgans zijn sowieso erg zeldzaam. En dan de beide Morris Minors; dat is toch veel leuker dan een Kever Cabriolet? Die zie je al zo vaak…

Er zijn natuurlijk nog meer redenen waarom je bij Klassiekershuren.nl aan het juiste adres bent.

  • Je rijdt zelf, zónder begeleider!
  • Je betaalt géén borg!
  • Geen reclame in of op de klassieker
  • Huur in Nederland èn België
  • Je klassieker staat gepoetst klaar
  • De auto is 100% in topconditie
  • Standaard All Risk verzekerd
  • Wij zorgen dat alles goed verloopt!

Mocht je nu nog twijfelen, lees even onze reviews… klik!

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Wil je ons een vraag stellen?

Tip: We sturen je direct een email ter bevestiging van de ontvangst. Ontvang je deze email niet, kijk dan even in je ongewenste post. Vind je de mail hier, voeg dan info@klassiekershuren.nl even toe aan je lijst met veilige afzenders. zo ontvang je de offerte zeker!

Klassiekershuren.nl is specialist in het verhuren van oldtimers. Wij staan er om bekend dat we onze afspraken nakomen, leveren wat we beloven en uitsluitend in het belang van onze gasten handelen. Onze gasten vertellen hierover op bijvoorbeeld Facebook, Tripadvisor en ThePerfectWedding. Klassiekershuren.nl is exclusief aanbieder van Morgan klassiekers en hebben een Morgan 4/4 en Plus 8 in de collectie. Alle door ons aangeboden oldtimers zijn ons eigen bezit, wij werken dus niet zoals veel verhuurbedrijven met auto’s van particulieren. Hierdoor zijn wij er zeker van dat onze oldtimres in topconditie zijn en blijven. Het is ook erg belangrijk dat je huurauto goed verzekerd is. Bij ons ben je All-Risk verzekerd. Iedereen met een geldig Europees rijbewijs mag onze klassieke auto’s besturen. Jullie als bestuurder en passagier hebben de hele dag de beschikking over de klassieker, tussen 08.00 en 21.00 uur. Het is mogelijk om de oldtimer te laten bezorgen en weer op te halen. Wij bezorgen de auto’s door heel Nederland en België. Voor onze klassiekers rekenen wij geen borg en het Eigen Risico kun je afkopen. Daarnaast heb je altijd rechtstreeks contact met mijzelf (Rob) of een van mijn collega’s. Zo weten we je altijd adequaat van dienst te zijn voor, tijdens en ook na jullie bijzondere dag!