Cadeau voor de trouwdag van je ouders? Huur een klassieker!

Klassieke auto’s, oldtimers, oude auto’s… Er zijn veel verschillende benamingen voor maar allemaal staan ze voor hetzelfde; puur plezier op wielen!

Zijn je ouders bijvoorbeeld 25 jaar getrouwd? Laat ze hun trouwdag herbeleven en huur een van onze klassiekers! Een perfect cadeau voor een zilveren, bronzen of gouden bruidspaar. Al rijdend in de Morgan 4/4 cabriolet, de 1965 Fiat 500 of één van de Porsche Speedsters, allemaal bieden ze je vader en moeder een unieke beleving waar een doorsnee kado niet aan kan tippen.

Speciaal voor dit soort gelegenheden hebben we een cadeaubon. Met deze tegoedbon kunnen je ouders naar aanleiding van hun feest zelf een datum kiezen om te gaan toeren met één van de klassiekers! Wil je meer weten? bekijk dan even de informatie over de kadobon door hier te klikken.

Er zijn natuurlijk genoeg redenen waarom je bij Klassiekershuren.nl aan het juiste adres bent.

  • Je rijdt zelf, zónder begeleider!
  • Je betaalt géén borg!
  • Geen reclame in of op de klassieker
  • Huur in Nederland èn België
  • Je klassieker staat gepoetst klaar
  • De auto is 100% in topconditie
  • Standaard All Risk verzekerd
  • Wij zorgen dat alles goed verloopt!

Mocht je nu nog twijfelen, lees even onze reviews… klik!

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Wil je ons een vraag stellen?

Tip: We sturen je direct een email ter bevestiging van de ontvangst. Ontvang je deze email niet, kijk dan even in je ongewenste post. Vind je de mail hier, voeg dan info@klassiekershuren.nl even toe aan je lijst met veilige afzenders. zo ontvang je de offerte zeker!

Klassiekershuren.nl is specialist in het verhuren van oldtimers. Wij staan er om bekend dat we onze afspraken nakomen, leveren wat we beloven en uitsluitend in het belang van onze gasten handelen. Onze gasten vertellen hierover op bijvoorbeeld Facebook, Tripadvisor en ThePerfectWedding. Klassiekershuren.nl is exclusief aanbieder van Morgan klassiekers en hebben een Morgan 4/4 en Plus 8 in de collectie. Alle door ons aangeboden oldtimers zijn ons eigen bezit, wij werken dus niet zoals veel verhuurbedrijven met auto’s van particulieren. Hierdoor zijn wij er zeker van dat onze oldtimres in topconditie zijn en blijven. Het is ook erg belangrijk dat je huurauto goed verzekerd is. Bij ons ben je All-Risk verzekerd. Iedereen met een geldig Europees rijbewijs mag onze klassieke auto’s besturen. Jullie als bestuurder en passagier hebben de hele dag de beschikking over de klassieker, tussen 08.00 en 21.00 uur. Het is mogelijk om de oldtimer te laten bezorgen en weer op te halen. Wij bezorgen de auto’s door heel Nederland en België. Voor onze klassiekers rekenen wij geen borg en het Eigen Risico kun je afkopen. Daarnaast heb je altijd rechtstreeks contact met mijzelf (Rob) of een van mijn collega’s. Zo weten we je altijd adequaat van dienst te zijn voor, tijdens en ook na jullie bijzondere dag!