Het wordt een groots feest, jullie bruiloft! Daar hoort natuurlijk passend vervoer bij. Een unieke trouwauto, die je niet vaak ziet.

Élke trouwauto uit ons assortiment is anders dan de trouwauto’s die je vaak ziet. Zo zijn onze trouwauto’s Morgan 4/4 en Morgan Plus 8 handgebouwde roadsters uit Engeland, waar er per jaar slecht 500 van gebouwd worden. Onze Fiat 500 trouwauto is gespoten in de kleur rood, en daarmee uniek in trouwauto-land. de Porsche 356 Speedster is meestal te zien in wit of roomwit. Wij hebben twee exemplaren, die nèt wat anders zijn! Èèn ervan is uitgevoerd in chique lakzwart en voorzien van een prachtig beige lederen interieur. Dit staat perfect bij elk trouwpak of elke trouwjurk! Het andere bijzondere exemplaar is prachtig zilvergrijs, voorzien van Carrera louvres in de motorkap en prachtige, vintage rode bekleding. Wat ons betreft de meest getrouwe en mooiste uitvoering van de klassieke Speedster!

Waar moet je zoal aan denken bij het boeken van een trouwauto?

De geschikte trouwauto. Als eerst moet de trouwauto natuurlijk bij jullie als stel passen. Er zijn werkelijk honderden trouwauto’s te huur, maar slechts enkelen voldoen aan de eisen van jullie. Wil je bijvoorbeeld een typisch Engelse stijl? of zijn jullie meer gecharmeerd van een duitse trouwauto, zoals de Porsche 356 Speedster? Zoek dus een trouwauto die bij jullie past.

Zelf rijden. Dat wil toch iedereen? Helaas mag het niet bij elke aanbieder van trouwauto’s. Bij ons natuurlijk wél! Elke trouwauto die wij aanbieden, rij je zelf. Zo heb je geen onbekende chauffeur om jullie heen gedurende de trouwdag, en geniet je echt helemaal samen van jullie bijzondere momenten.

Zorg dat je goed verzekerd bent. Bij Klassiekershuren.nl hoef je je daar géén zorgen over te maken, dat doen wij namelijk voor je. Elke trouwauto die je bij ons boekt, is voorzien van een WA-Casco verzekering. Dit houdt in, dat schades en diefstal gedekt zijn. Je eigen risico kun je zelfs afkopen, zodat je ook hier geen zorgen over hoeft te hebben. Deze verzekering kent een eigen risico van €1.000,-. Het eigen risico kun je afkopen. De afkoopsom bedraagt €29,- per huurperiode.

zorg ervoor dat de trouwauto op tijd op de gewenste locatie is.
Natuurlijk; je kunt de trouwauto zelf bij ons ophalen, in Oirschot. Maar nog makkelijker is het, wanneer je jullie trouwauto op de door jullie aangewezen locatie door ons laat bezorgen, en desgewenst weer laat ophalen. No stress!

Duidelijke afspraken, daar draait het om. Jullie trouwdag staat volledig in het teken van jullie als bruidspaar. Je wilt absoluut niet, dat er misverstanden ontstaan, of dat je voor verrassingen komt te staan. Onze afspraken zijn daarom duidelijk en helder. Mocht er toch wat onduidelijk zijn, laat het ons dan direct weten. We doen er alles aan om je van de juiste informatie te voorzien. Het is immers júllie trouwdag!

Hoe werkt 't?

Ontdek hoe makkelijk jij jouw trouwauto kunt huren.

verder lezen

Onze trouwauto's

Morgan, Porsche, Fiat 500… Wat is jouw favoriete trouwauto?

nu bekijken

Extra's

Lees alles over onze trouwauto opties en extra’s!

meer informatie

Goed; de keuze is gemaakt, de ultieme trouwauto is bekend. Hoe nu verder? Wat dacht je van de aankleding van de auto. Er zijn talloze manieren om de trouwauto ook echt om te toveren tot júllie trouwauto. Hoe doe je dat?

Bloemen.
Het eerste waar je aan denkt, is een boeket bloemen. Een boeket is natuurlijk prachtig, maar hebben jullie ook al eens aan een bloemenslinger voor de voorruit gedacht? Of prachtige rozen aan de spiegels, voorzien van een lint, al dan niet met persoonlijke tekst?

Kentekenplaten.
Ook met de kentekenplaten van jullie trouwauto kun je leuke dingen doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van persoonlijke kentekenplaten, met jullie naam, jullie speciale datum, of een speciale tekst? Het kan allemaal. Ook hebben we een aantal kentekenplaten met design te huur.

Koffertje op kofferrek.
Een echte, oude leren koffer, of juist een rieten mand? Wij hebben het allemaal voor je. Op onze beide Morgans en de Fiat 500 zit een kofferrekje. Een koffer of rieten mand huur je gewoon bij je trouwauto.

Nog meer ideeën?
Jij hebt een idee, wij regelen het voor je. Eigenlijk heel simpel; geef ons door wat je in gedachten hebt, en wij gaan het voor je in orde maken. Afhankelijk van het idee, kun je het dan huren, of kopen. Interesse? Laat het ons weten!

Welke trouwauto wil jij graag op je bruiloft rijden?