Spectaculaire fotoshoot met Dennis Wierenga

Nondejuu! Wat was de maand Juni lekker druk! Juni is de drukste maand van het jaar, en als je klanten op 1 staan dan blijft overig werk wel eens even liggen.

En zo zou je bijna vergeten dat we van een schitterende fotoshoot genoten hebben! Want wat was het mooi; maar liefst 35 graden, topfotograaf Dennis Wierenga, lekker veel vrijwilligers en natuurlijk ons gezellige team.

Ineens bedacht ik iets leuks en een telefoontje naar Peter was genoeg; Klokslag 10:15 kwam hij aanvliegen met zijn helikopter! Garantie voor spectaculaire foto’s, He-le-maal geweldig! Nadat iedereen is bijgekomen van deze verrassing vertrekken we naar ‘s-Hertogenbosch en vervolgens naar Gemeente Oisterwijk.

Dat is wat hoor, met een rij klassiekers door het centrum van Den Bosch! Wat zijn de mensen daar lekker makkelijk, want ook al hielden we een complete winkelstraat op, nie-mand toeterde of was onvriendelijk. Ligt het aan het vriendelijke voorkomen van klassieke auto’s? Aan het lekkere weer? Of aan de Bossche mentaliteit? Het was in ieder geval gezellig!

Tijd voor Lunch! Of ze bij Lokaliteit Le Figaro  wat te eten hadden voor ongeveer 20 man. Geen probleem zei ze. Plakje kaas, plakje ham en een broodje, dat verwacht je. Maar daar kwam het aan hoor! Verse zalm, heerlijke kroketjes, vers gebakken brood. 100% genieten en een super eerlijke prijs.

We gaan weer door! Het dak is open, zon brandt op je hoofd. En dan komt daar ineens een oldtimerliefhebber aanlopen, met een doos in zijn handen. Of we wat petten wilden? Natuurlijk! Blijkt de vriendelijke meneer zelf de organisator van de Jeroen Bosch Rally te zijn met wel erg mooie JBR petten. Leuk toch?

Dan doen we Oisterwijk aan. Rijdend over de Lind schiet Dennis losjes nog een paar prachtige foto’s. De lekke band van de Zilveren Speedster mag de pret niet drukken, die pikken we later wel weer op! Het is inmiddels 4 uur in de middag, we gaan maar weer eens naar huis.

De klassiekers worden gestald, de vrijwilligers gaan weer naar huis. En dan zie je daar allemaal statafels staan, een BBQ en een compleet versierd binnenplaatsje, bij de put. Ik heb niets door, we zouden tenslotte een borrel met de collega’s hebben. Blijken ‘ons pap en ons mam’ Ruud de Bruin en Franca Singendonk gewoon een feestje georganiseerd te hebben! He-le-maal schitterend toch? Het werd als vanzelf en als gewoonlijk weer erg gezellig en erg laat😎

Lisanne De Visser – Den Hartog, Job de Visser, Maartje Singendonk, Marlou Dahmen, Philine van der Kruijs, Luuk Schnock, Kelsey Benning, Donald Jager, Rob Singendonk, Marleen van Burg en Joan van Burg Heel erg bedankt voor jullie deelname, het was gezellig!

En de foto’s? Die zijn geweldig geworden!