Real Wedding van Kim en Bart – Zankyou

Het is alweer 13 jaar geleden toen Bart en Kim elkaar hebben ontmoet tijdens de carnaval in een dorpje in de buurt van Breda. Op 9 augustus 2017 ging Bart op zijn knieën, dit is ook nog eens de verjaardag van Kim! Bart had Kim verrast met een leuke boottocht op het water. Hij zorgde voor een prachtige picknick met champagne. Kim beschreef de plek waar Bart haar ten huwelijk vroeg, als een super romantische plek… Echt fantastisch! Het koppel heeft deze mooie foto’s laten maken door Wilma van Hoesel.

Bart en Kim woonden niet dichtbij elkaar, en moesten om elkaar te zien altijd heel Nederland afreizen. Nijmegen, Breda, Eindhoven, Rotterdam… Maar dit liet ze zeker niet afschrikken! Uiteindelijk besloot het koppel om samen te gaan wonen in Amsterdam waar ze hun eigen appartement hebben ontworpen en laten bouwen.

Na 12 maanden plannen, is er een prachtige bruiloft uitgekomen! Het koppel heeft gekozen voor het thema ‘Beach’. Ze trouwden namelijk op het strand bij Strandtent 6. De prachtige jurk die Kim draagt is van de Honeymoon Shop in Rotterdam, evenals haar schoenen. Het trouwpak van de bruidegom is van Michael & Giso Amsterdam.

Bart en Kim vonden hun meest speciale moment de first look. Kim liep van de trap af recht in de armen van Bart. Op de foto’s is dit prachtige moment ook weer te zien. En wij voelen de romantiek er vanaf spatten!

Bart en Kim hebben alles gedaan zonder wedding planner. Erg knap! Daarom raadt het koppel anderen aan om op tijd te beginnen met de voorbereidingen. Zo kan je er langer van genieten en over alles goed nadenken. Zo maak je de bruiloft echt persoonlijk.

De haren en make-up van Kim zijn verzorgd door Pamela Scholze. De bloemen van de bruid zijn gemaakt door Miss Bloemen te Haarlem. De prachtige auto, een oude Fiat 500 heeft het koppel gehuurd bij klassiekershuren.nl. Niet alleen super schattig om mee aan te komen op de trouwlocatie, maar ook nog eens super stoer!

Het leukste moment van de trouwdag vond het koppel de ceremonie. Er werd veel gelachen en deze werd prachtig begeleid door de ceremoniespreker. De taart die werd aangesneden was gemaakt door MadeWidLove. De trouwringen van het koppel zijn van Gort Goudsmid Juwelier, Amsterdam. Het feest werd afgesloten onder begeleiding van Saxofonist Derick Stadwijk.

Al met al een prachtige trouwdag! Wij wensen het koppel erg veel geluk toe samen!

Bron – Zankyou
Leveranciers – Fotograaf: WilmavanHoeselFotografie – Trouwlocatie: Strandtent 6 – Bruidsjurk en schoenen: Honeymoon shop Rotterdam – MUAH: Pamela Scholze – Outfit bruidegom: Michael & Giso – Bloemen: Miss Bloem – Bruidstaart: MadeWidLove – Trouwringen: Gort Goudsmid Juwelier – Transport: Klassiekershuren.nl