De Morgan 4/4 Cabriolet bij Walter van Company73

Soms, héél soms krijg ik de vraag ‘Rob, zijn de klassiekers wel echt net zo mooi als op de foto? ‘JA!’ is dan het antwoord. En ik denk, nee ik weet wel zeker dat we daar vrij uniek in zijn.

Vandaag besefte ik me weer voor de volle 100-duizend procent hoe dat nu eigenlijk komt. Want mán wat stond ik te knipperen met mijn ogen toen ik de Morgan 4/4 Cabriolet op ging halen bij Walter van Company73

Hoe hij onze Morgan zo aan het einde van het seizoen getransformeerd heeft is ongelofelijk. Kijk, dat hij opknapt van een aantal dagen naar de klassieker-wellness, dat begrijp ik. Maar het lijkt wel een stap terug in de tijd. Naar het moment dat ik met Ruud helemaal naar het noorden van Nederland reed om onze nieuwe aanwinst op te halen, toen pas 9.000km op de teller. Nu zijn we ruim 50.000km en heel wat jaartjes verder, maar zichtbaar zijn deze jaren niet meer.

Wat Walter heeft gedaan is vrij bijzonder. Kijk naar de Morgan en zijn passie voor zijn werk straalt je tegemoet. Aan elk detail is gedacht, er is geen hoekje ongemoeid gelaten. Ik wist niet wat ik zag en was totaal overdonderd door het resultaat.

Je zult wel denken; ‘Ja ja, zo is het wel genoeg, je zult wel een leuke deal hebben gesloten en in ruil daarvoor maak je wat reclame, zo lust ik er nog wel een paar’

Dat gebeurt wel eens ja. Vaak wordt het je al tussen neus en lippen door opgelegd tijdens het aangaan van de samenwerking of de opdracht. Geen oprechte, eerlijke aanprijzing als je het mij vraagt. Hier is gewoon vakwerk geleverd, en dat mag gezegd worden.

Heb je écht hart voor je klassieker, dan hoop ik dat je uit bovenstaande Walters’ passie voor zijn werk weet te vissen en je weet waar je moet zijn als je voor het allerbeste gaat. Walter, bedankt!

PS de foto’s zijn de ruwe, onbewerkte beelden. What you see is what you get.

Link naar Company73