Georganiseerd: Managementdag

Inmiddels is de rust in de agenda weer wat teruggekeerd en is er de tijd om wat highlights van 2016 te publiceren! Zo hebben we dit jaar een prachtige managementdag voor Sebru Bouw BV mogen organiseren.

En wat wàs het een schitterende dag! De reacties op het bedrijfsuitje waren overweldigend. Ik denk dat wij er zelf net zo veel plezier aan beleefd hebben, want het was een leuk gezelschap.

Het management team van Stebru Bouw BV verbleef het hele weekend in de regio. Wij hebben van dit weekend één volledige dag mogen invullen, waarbij onze klassiekers uiteraard de hoofdrol hadden. We hebben een toertocht door het Brabantse land uitgezet, waarbij de chauffeurs onderling een aantal keer van klassieker konden wisselen.

Start was Café Vingerhoeds, vanwaar we in een stoet door de omgeving van de Kempen getoerd hebben. In de middag stond er voor iedereen een heerlijke lunch klaar op een prachtlocatie, namelijk Kasteel Maurick.

Nadat iederen genoten had van de verschillende lekkernijen, hebben we de route weer voortgezet. ’s Hertogenbosch, Haaren, Oisterwijk… Het was genieten!

Gun je jouw collega’s ook een ervaring om nooit te vergeten, een bijzonder bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op, we helpen je er graag mee!