Wat gaat 2018 snel… Trouw je in 2019? Ben er dan op tijd bij voor jullie trouwauto!

Dát wil je natuurlijk niet meemaken; Je hebt je ultieme trouwauto op het oog… Prachtig blauw van kleur, cognac-kleur leder… Een echte Morgan. Of de Porsche Speedster… Meteen een offerte aanvragen. Helaas! Je trouwauto is al geboekt op jullie dag.

Gaan jullie trouwen in 2019 en wil jij ook je trouwauto zelf rijden? Vergeet dan niet op tijd je trouwauto te huren. Hoe dichterbij 2019 komt, hoe vaker het voorkomt dat we aanstaande bruidsparen moeten melden dat hun ultieme trouwauto al volgeboekt is. En dat wil je niet; onze trouwauto’s vind je immers niet zomaar bij een andere aanbieder. Neem daarom op tijd contact op met ons.

Elke trouwauto uit onze 2019-collectie beschikt over zijn eigen unieke eigenschappen. Ook al hebben we 2 Morgans en 2 Porsche 356 Speedsters, ze verschillen onderling enorm van elkaar! Zo is de roomwitte Morgan Plus 8 maar liefst 20cm breder dan de blauwe Morgan 4/4, en is de zilveren Porsche Speedster bruidsauto weer veel sportiever uitgerust dan de chique Porsche Speedster in de kleur zwart. 

Nieuw voor 2019 is onze schitterende Jaguar MK2 Automatic in de mooie kleur Regency Red. Dit is mijn persoonlijke favoriet! Compleet gerestaureerd. Mooi èn echt wortelnotenhout, het fijnste beige leder, chromen spaakwielen… zó mooi!

Helemaal geweldig is natuurlijk dat jíj als bruidegom de chauffeur bent van deze trouwauto; je mag zelf rijden! Jij gaat dus je aanstaande ophalen en haar verrassen met een bijzondere oldtimer. Samen rijden jullie naar de verschillende locaties… dat wordt genieten!

Ook benieuwd naar onze andere trouwauto’s? Bekijk ze even en vergeet natuurlijk niet om meteen een offerte voor 2019 op te vragen.