English Rose Classic Wedding – Styled Shoot

Zij had hem al lang gespot maar hij leek niet geïnteresseerd, werd zelfs verliefd op iemand anders! And life goes on en ook zij kwam iemand anders tegen. Na verloop van tijd kwamen ze elkaar weer tegen en toen bleek dat ze beiden weer single was het dit keer het juiste moment.

Wanneer de match is made in heaven dan komt het ooit bij elkaar. Hun liefde groeide en groeide en op een mooie zomerse dag trok de bruidegom de stoute schoenen uit en vroeg haar op het strand ten huwelijk. Natuurlijk was haar antwoord “ja” en zo werd zij zijn fiancé. Het plannen van de bruiloft kon beginnen en alles werd uit de kast gehaald om er een mooie dag van te maken. Hun wens was een klassieke English style wedding.

Een bijpassend historisch Landgoed werd gekozen als trouwlocatie. Op deze prachtige locatie werd het aanstaande bruidspaar klaar gemaakt voor hun mooiste dag. Met een brede glimlach op zijn gezicht en ogen vol liefde zag hij haar voor de eerste keer als zijn stralende bruid. Op deze zonovergoten dag in augustus, omgeven door de prachtige natuur, begeleid door de klanken van live muziek, van Liset & Niels, gaven zij elkaar in een intieme persoonlijke ceremonie het jawoord.

Na de ceremonie volgt de toost met heerlijke bubbels en het aansnijden van de bruidstaart en de heerlijke giulty pleasures van de sweet table. Na al deze zoete heerlijkheden van Sweet Charlotte is het tijd voor de lunch die klaar staat in de achtertuin van het landgoed. Hierna is het tijd voor de reportage op het prachtige landgoed dat midden in de natuurlijk ligt van de Utrechtse Heuvelrug.Dan is het tijd voor vertrek naar de feestlocatie en in hun klassieke donkerblauwe Morgan het geluk tegemoet!

Complete shoot: English Rose Classic Wedding

Organisatie en tekst: True Love Trouwt
Foto’s: Arv & Mayk