Bekijk onze nieuwe video; Bedrijfsuitjes!

Het was zelfs voor onszelf genieten tijdens de georganiseerde bedrijfsevenementen in de afgelopen jaren!

Je wilt lekker ontspannen genieten, samen met je collega’s, als team. Wij regelen dat voor je. Verras je collega’s met een unieke ervaring; het rijden in echte oldtimers! Een bedrijfsuitje dat schitterende herinneringen achterlaat.
Klassiekershuren.nl verzorgt de speciale dag voor jouw bedrijf. Al dan niet aangevuld met bijzondere activiteiten zoals kleiduifschieten, een heuse kastelentocht, een heerlijke lunch of een barbeque. Alles met de brabantse gezelligheid!

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje op basis van 2 oldtimers, of grotere groepen tot wel 25 oldtimers, wij verzorgen het voor je. Zelfs een echte oldtimer bus behoort tot de mogelijkheden.
Willen jullie rijden met de klassiekers op basis van een uitgezette route, of hebben jullie liever een navigator van Klassiekershuren.nl in de voorste auto? Geen probleem.B
Natuurlijk verzorgen wij je bedrijfsuitje graag  op basis van onze arrangementen, maar nog liever denken wij met je mee en bieden we maatwerk aan. Alleen op deze manier past het bedrijfsuitje perfect bij het bedrijf en het team!

Bekijk even het onderstaande filmpje om een indruk te krijgen van de klassiekers en de diensten van Klassiekershuren en onze partners. Samen maken we jullie bedrijfsuitje tot een succes!
Graag maken we een offerte op maat op. Neem vrijblijvend contact met ons op en we denken met je mee!

Welke klassiekers maken jullie bedrijfsuitje compleet?

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Wil je een vrijblijvende offerte voor een bedrijfsuitje?

Vul dan onderstaand formulier in, dit kost slechts 1 minuut van je tijd en natuurlijk is het geheel vrijblijvend!

Tip: We sturen je direct een email ter bevestiging van de ontvangst. Ontvang je deze email niet, kijk dan even in je ongewenste post. Vind je de mail hier, voeg dan info@klassiekershuren.nl even toe aan je lijst met veilige afzenders. zo ontvang je de offerte zeker!

Klassiekershuren.nl is specialist in het aanbieden van oldtimers voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en managementdagen. Wij staan er om bekend dat we onze afspraken nakomen, leveren wat we beloven en uitsluitend in het belang van onze gasten handelen. Onze gasten vertellen hierover op bijvoorbeeld Facebook en Tripadvisor. Klassiekershuren.nl is exclusief aanbieder van Morgan klassiekers en hebben een Morgan 4/4 en Plus 8 in de collectie. Alle door ons aangeboden oldtimers zijn ons eigen bezit, wij werken dus niet zoals veel aanbieders van oldtimers met auto’s van particulieren. Hierdoor zijn wij er zeker van dat ons oldtimer assortiment in topconditie is en blijft. Het is ook erg belangrijk dat iedereen tijdens het bedrijfsuitje goed verzekerd is. Bij ons ben je All-Risk verzekerd. Iedereen met een geldig Europees rijbewijs mag onze klassiekers besturen. Daarnaast heb je als contactpersoon altijd rechtstreeks contact met mijzelf (Rob) of een van mijn collega’s. Een bedrijfsevenement vereist een persoonlijke aanpak en een op maat gemaakt aanbod. Graag stellen we op basis van jullie wensen een vrijblijvende offerte op. Neem hiervoor contact met ons op.