Bedrijfsuitje 25 juni 2016

25 juni hadden we ontzettend leuke gasten; het managementteam van Stebru Bouw BV heeft ons gevraagd een deel van hun weekend in te vullen met een compleet verzorgde klassieker toertocht voor maar liefst 24 personen! Het was geweldig.

De dag begon met een heerlijk stuk gebak en een kop koffie of thee bij Café Vingerhoeds, een typisch Brabants café waarvan de geschiedenis teruggaat tot het jaar 1800!
De start van de toerrit vond plaats op het terras. De gasten kozen ervoor om een medewerker van Klassiekershuren.nl voor hen uit te laten rijden, uiteraard ook in een oldtimer. Er hoefde dus niet gezocht te worden naar de juiste route en daardoor konden de 12 (!) klassiekers in een vloeiende lijn door het Brabantse landschap toeren.  Bij een bedrijfsuitje van deze omvang, namelijk 24 personen, is dat erg handig.
Wat de gasten niet wisten, is dat we uiteindelijk zullen arriveren bij Kasteel Maurick, net als Café Vingerhoeds een locatie met een rijke historie. de brug over de gracht leidde ons tot de prachtig gedekte tafel, waar de medewerkers een heerlijke lunch voorgeschoteld kregen.
Natuurlijk was er voor de medewerkers van Klassiekershuren een apart tafeltje gereserveerd en zo genoot iedereen van een prachtige lunch.
Dan staat iedereen natuurlijk weer te springen om de tocht voort te zetten; je zit immers niet dagelijks in een klassieke cabriolet! Het gezelschap stapt weer in en de tocht gaat verder over de grenzen van ’s Hertogenbosch, via Helvoirt, Cromvoirt, Oisterwijk en Vught, om vervolgens in het prachtige Oirschot te finishen.
Het was een prachtige dag, niet alleen voor de medewerkers van Stebru Bouw BV, maar ook voor ons. Het is leuk om enthousiaste gasten te ontvangen die enorm genieten van alle activiteiten en natuurlijk de klassiekers. Joke, Joop en alle medewerkers van Stebru, bedankt!

Ook een bedrijfsuitje met oldtimers? Lees meer…