13 mei 2017; Een toertocht, een bedrijfsuitje en de zon!

13 mei, het zonnetje schijnt, de klassiekers staan gepoetst en wel klaar! Om te beginnen startten Eva en Bart uit België bij B&B De Donkhoeve hun toertocht met de zwarte Porsche Speedster. Angela Kiemeneij Fotografie zorgde voor de prachtige foto’s.

Ondertussen waren wij druk met de laatste voorbereidingen voor het bedrijfsuitje van STEBRU, dit jaar voor de tweede keer! Na een ‘bakske koffie’ en een lekker stuk gebak volgde de uitleg over de klassiekers. Toen iedereen zijn oldtimer gekozen had konden we beginnen, de motoren werden gestart; het geluid van de Bartan en de Morgan +8 vielen direct in de smaak bij de mannen! Alles werd direct vastgelegd door de topfotograaf Denniswierenga.com – Photography.

’s Middags volgde de heerlijke lunch bij Kasteel Maurick, wat is het daar mooi en gezellig! Buikje rond, dus weer tijd om te gaan sturen natuurlijk! Iedereen koos een andere klassieker en de rit kon weer beginnen. Door het centrum van ‘s-Hertogenbosch, via Son en Breugel en Liempde naderden we de eindstreep. Aangekomen bij Café Vingerhoeds werden de weizeners en de trappisten meteen geserveerd, want wat hadden we een dorst!

Een geslaagde dag dus, wat hebben we weer genoten.