Jij wilt een trouwauto zonder chauffeur, gewoon lekker zelf rijden?

Bij Klassiekershuren.nl weten we niet beter. Alleen als je zelf rijdt op je bruiloft, beleef je je trouwauto optimaal! Daarnaast hoef je geen verplicht praatje aan te gaan met de chauffeur, en ben je lekker in alle privacy samen.

Al onze oldtimers rij je dus zelf op jullie speciale dag. Je kunt de klassieker van je keuze dan ophalen in Oirschot, of we bezorgen deze netjes bij je voor de deur. De keuze is aan jou! Of het nu gaat om één van de Morgans, de Porsche 356 Speedster of een van de andere klassiekers, je zit zelf achter het stuur. Dit is natuurlijk ook wel zo leuk voor de foto’s!

Het enige wat je natuurlijk nodig hebt om zelf in je trouwauto te rijden, is een rijbewijs. Je kunt eventueel ook een tweede persoon als bestuurder aanmelden, zoals de ceremoniemeester. Zo heb je zelf geen omkijken naar de afhandeling op jullie bijzondere dag!

Wil je nog meer weten?
Neem gewoon even contact op voor alle up-to-date informatie en het antwoord op al je vragen!

Wil je een vrijblijvende offerte voor jouw dag?

Vul dan onderstaand formulier in, of neem direct contact met ons op.

Welke klassieker heb je interesse in?

Morgan 4/4 BlauwMorgan Plus 8 RoomwitPorsche 356 Speedster ZwartPorsche 356 Speedster ZilverMorris Minor Saloon Clarendon GreyFiat 500 RoodLomax 224 Wit

Voor welk evenement wil jij deze klassieker huren?

BruiloftDagje of weekend wegToertocht of RallyBedrijfsuitjeFotoshootGalaAnders

Gewenste Datum

Naam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Opmerking