OK, het is nu winter, maar stel je voor… De zon op je hoofd, de wind door je haren… het mooie houten stuurwiel in je handen en de weg vrij!

Van dorpje naar dorpje, wat drinken en weer op pad! Dát is wat je cadeau geeft met onze Feestdagen 2019 kadobon. Ideaal voor je autoliefhebbende vriend, je vader, of je cabrio-gekke vrouw!

Voor de feestdagen in 2019 hebben we een speciale kadobon. Je krijgt als gever van de tegoedbon namelijk maar liefst 15% korting op de waarde! Je mag zelf de waarde van de tegoedbon bepalen. Om een voorbeeld te geven; De Fiat 500 huur je al voor €199,- per dag. Wil je graag een tegoedbon geven voor de Fiat 500, dan betaal je hiervoor slechts €169,-.

Goed om te weten; mocht de ontvanger graag upgraden naar een andere klassieker, dan kan hij of zij dat zelf met ons regelen. Lekker makkelijk!

Wil je een tegoedbon geven?

Het werkt simpel. Alle voorwaarden zijn identiek aan de gebruikelijke voorwaarden.  Je betaalt dus niets extra voor een tegoedbon, in dit geval krijg je zelfs 15% korting. Dat alles met het verschil, dat je als gever van het cadeau vooraf betaalt en dus ook de tegoedbon ontvangt.

Hiermee is er voor de ontvanger van het kado dus een belangrijk deel al geregeld; namelijk de betaling.

Wanneer de ontvanger van de bon contact met ons opneemt, plannen we samen een datum in. Dit is altijd op basis van beschikbaarheid. Heb je als gever van het cadeau al een datum voorhanden? Geef ons dan zo snel mogelijk door, wij houden de datum dan vrij.

De uiteindelijke boeking dient te gebeuren op naam van de ontvanger. Hiervoor is een geldig Nederlands rijbewijs vereist. Zodra de datum vastgesteld is, zullen wij de ontvanger bij de boeking begeleiden. Hij of zij kan dan zelf nog besluiten om extra’s toe te voegen aan de boeking, zoals afkoop eigen risico of een gevulde picknickmand. Natuurlijk heeft de ontvanger dan ook de mogelijkheid om het cadeau met een extra dag uit te breiden, mocht dat gewenst zijn.

Heb je een kadobon gekregen?

Gefeliciteerd! Dat wordt genieten;)
Wanneer je contact met ons opneemt, zullen we de boeking voor je in gang zetten. Tot dan!

Heb je meer vragen over de tegoedbon?

Dan helpen we je graag. Neem contact met ons op en we denken met je mee.

Bekijk per klassieker de eigenschappen en prijzen:

Doe een klassieker cadeau en vraag een offerte aan!

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Wil je een vrijblijvende offerte voor een tegoedbon als cadeau?

Vul dan onderstaand formulier in, dit kost slechts 1 minuut van je tijd en natuurlijk is het geheel vrijblijvend!

Tip: We sturen je direct een email ter bevestiging van de ontvangst. Ontvang je deze email niet, kijk dan even in je ongewenste post. Vind je de mail hier, voeg dan info@klassiekershuren.nl even toe aan je lijst met veilige afzenders. zo ontvang je de offerte zeker!