Gastvrij en landelijk genieten in een groene en rustige omgeving, dát is ons Classic & Bed&Breakfast arrangement.

Kort samengevat betekent dit:

– 1 of 2 overnachtingen naar keuze voor 2 personen bij een top B&B in Oirschot of omgeving
– Heerlijk ontbijt voor 2 personen
– 1 hele dag toeren met de klassieker van je dromen

Ons Classic & B&B arrangement is ontzettend gewild. Overnachten in een nostalgisch, vrijstaand boerderijtje of bijvoorbeeld in het voormalige stalgedeelte van een langgevel boerderij, aan jullie de keuze. En van het ene pittoreske dorpje naar jullie volgende locatie, dát doe je natuurlijk in een schitterende klassieker. Alles draait deze dagen om jullie; optimaal plezier en genot dus!
Bezoek bijvoorbeeld het historische Oirschot, een van de mooiste dorpen van Brabant, heeft 320 monumenten en 11 natuurgebieden. Je vindt er prachtige routes en nog mooiere locaties. Of je je nu op de fiets, op de Solex (ja, ook die verhuren we!) of met de klassieker van je dromen verplaatst, je zult altijd optimaal genieten.

De Bourgondische Brabantse sfeer proef je in een ruime keuze aan eetgelegenheden, cafeetjes en boerderijterrassen. Wil je naar de Efteling, Safari park Beekse bergen of één van de steden Eindhoven, Tilburg of ’s-Hertogenbosch? Rij er met jullie cabriolet heen en verken de omgeving.

Hoe werkt dat, zo’n Classic & Bed & Breakfast Arrangement?

Simpel. Een Classic & B&B Arrangement bestaat altijd uit 1 of 2 overnachtingen voor 2 personen en 1 dag toeren met een klassieker. Per overnachting is een heerlijk ontbijt inbegrepen. Dan bepaal je zelf op welke dag en met welke oldtimer je gaat toeren. Je hebt deze oldtimer een hele dag tot je beschikking, onder onze standaard voorwaarden. Dit houdt in dat je tussen 09.00 en 21.00u met de klassieker op pad kunt. 100km vrij rijden zijn inbegrepen, brandstof komt altijd voor eigen rekening. Of je nu kiest voor één van onze speciaal voorbereide routes of je bepaalt zelf je dagindeling; het wordt optimaal genieten!

Wil je een prachtige toer door de omgeving maken, boek dan ons Garmin navigatiesysteem mee. Hierop vind je verschillende routes door de prachtige Brabantse omgeving.

Wil jij dit ook meemaken, of wil je dit iemand cadeau doen?

Verstuur dan simpelweg een offerte-aanvraag, je ontvangt binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte per mail. Hou er rekening mee dat zowel de klassiekers als de B&B’s erg gewild zijn en je er dus het beste op tijd bij kunt zijn.

We verwelkomen jullie graag , tot snel!

Bekijk de verschillende Bed & Breakfasts:

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Wil je een vrijblijvende offerte voor jouw
Classic & B&B Arrangement?

Vul dan onderstaand formulier in, of neem direct contact met ons op.

Tip: We sturen je direct een email ter bevestiging van de ontvangst. Ontvang je deze email niet, kijk dan even in je ongewenste post. Vind je de mail hier, voeg dan info@klassiekershuren.nl even toe aan je lijst met veilige afzenders. zo ontvang je de offerte zeker!