Lekker Brabants onthaasten doe je in De Ouw Skuur bij Jeanne en Cees!

Wát een gezelligheid daar! De kamers zijn ontzettend leuk ingericht, met gevoel voor detail. De gezamenlijke zit- en eetkamer heeft een houtkachel en een gezellige zithoek. In de aansluitende eetkamer wordt het ontbijt geserveerd, deze eetkamer geeft ook toegang tot het zonnige terras. Echt aan alles is gedacht; er zijn zelfs gezelschapsspelletjes aanwezig! Ook bij De Ouw Skuur heeft elk verblijf zijn aparte badkamer en toilet. Badjassen zijn voorhanden en natuurlijk is er gratis wifi.

De Ouw Skuur is gelegen aan de rand van het eeuwenoude landschap de Mortelen, nabij Kampina, Oisterwijkse bossen en vennen met veel fiets en wandelroutes. Het historische Oirschot, een van de mooiste dorpen van Brabant, ligt op 3 km afstand en heeft 320 monumenten en 11 natuurgebieden.

De bourgondische Brabantse sfeer proef je in een ruime keuze aan eetgelegenheden, cafeetjes en boerderijterrassen. In de klassieker van je keuze is vanaf De Ouw Skuur in Oirschot is een bezoekje aan de Efteling, Safari park Beekse bergen, de steden Eindhoven, Tilburg of ´s-Hertogenbosch een prachtige toer.

www.deouwskuur.nl

Wil je een prachtige toer door de omgeving maken, boek dan ons Garmin navigatiesysteem mee. Hierop vind je verschillende routes door de prachtige Brabantse omgeving.

Ons Classic & Bed & Breakfast arrangement  ‘De Ouw Skuur’ bestaat uit:

– Overnachting(en) voor 2 personen in De Ouw Skuur
– Brabants ontbijt voor 2 personen in De Ouw Skuur
– Klassieker naar keuze, prijzen op basis van 1 dag toeren
– Bezorgen en ophalen van de klassieker voor de deur van De Ouw Skuur

Wil je een prachtige toer door de omgeving maken, boek dan ons Garmin navigatiesysteem mee. Hierop vind je verschillende routes door de prachtige Brabantse omgeving.

Mochten jullie graag ook voor de tweede dag een leuke activiteit zoeken, dan denken we graag met jullie mee. Zo kunnen we een restaurant voor jullie boeken, tips geven voor wandelen of fietsen. Heb je zelf nog suggesties, vraag het ons dan gewoon en we gaan voor je op onderzoek uit.

Prijzen 1 overnachting en 1 dag toeren met:
Morris Tourer: €399,-
Morgan 4/4 of Plus 8: €559,-
Jaguar XJ V8: €349,-

Prijzen 2 overnachtingen en 1 dag toeren met:
Morris Tourer: €499,-
Morgan 4/4 of Plus 8: €659,-
Jaguar XJ V8: €449,-

Bekijk de verschillende klassiekers:

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Wil je een vrijblijvende offerte voor jouw
Classic & B&B Arrangement?

Vul dan onderstaand formulier in, of neem direct contact met ons op.

Tip: We sturen je direct een email ter bevestiging van de ontvangst. Ontvang je deze email niet, kijk dan even in je ongewenste post. Vind je de mail hier, voeg dan info@klassiekershuren.nl even toe aan je lijst met veilige afzenders. zo ontvang je de offerte zeker!