gezelligheid op en top bij Buitengoed De Bollen! Jullie eigen Bakhuis, authentiek gerestaureerd.

Buitengoed de Bollen is een bijzondere plek in het Brabantse landschap gelegen in het eeuwenoude buurtschap Straten. Op deze historische plek, midden in het groen, kun je nostalgisch en comfortabel overnachten. Het Bakhuisje is een historisch bouwwerk omgebouwd tot romantische gastenkamer. Geniet hier ongestoord van al het moois dat ons Brabantse landschap te bieden heeft.

Ook De Bollen is gelegen aan de rand van het eeuwenoude landschap de Mortelen, nabij Kampina, Oisterwijkse bossen en vennen met veel fiets en wandelroutes. Het historische Oirschot, een van de mooiste dorpen van Brabant, ligt op 3 km afstand en heeft 320 monumenten en 11 natuurgebieden.

De bourgondische Brabantse sfeer proef je al direct op het gezellige terras. Hier kun je ook terecht voor een lekker drankje of een heerlijke lunch. Er is altijd genoeg te doen! In de klassieker van je keuze is vanaf De Bollen in Oirschot is een bezoekje aan de Efteling, Safari park Beekse bergen, de steden Eindhoven, Tilburg of ´s-Hertogenbosch een mooie tocht.

www.debollen.nl

Wil je een prachtige toer door de omgeving maken, boek dan ons Garmin navigatiesysteem mee. Hierop vind je verschillende routes door de prachtige Brabantse omgeving.

Ons Classic & Bed & Breakfast arrangement  ‘De Bollen’ bestaat uit:

– Overnachting(en) voor 2 personen bij De Bollen
– Brabants ontbijt voor 2 personen bij De Bollen
– Klassieker naar keuze, prijzen op basis van 1 dag toeren
– Bezorgen en ophalen van de klassieker voor de deur van De Bollen

Wil je een prachtige toer door de omgeving maken, boek dan ons Garmin navigatiesysteem mee. Hierop vind je verschillende routes door de prachtige Brabantse omgeving.

Mochten jullie graag ook voor de tweede dag een leuke activiteit zoeken, dan denken we graag met jullie mee. Zo kunnen we een restaurant voor jullie boeken, tips geven voor wandelen of fietsen of zelfs een geweldige toertocht met twee Solexen aanbieden! Bekijk de Solexen hier. Heb je zelf nog suggesties, vraag het ons dan gewoon en we gaan voor je op onderzoek uit.

Prijzen 2 overnachtingen en 1 dag toeren met:
Morris Saloon: €399,-
Morris Tourer: €449,-
Morgan 4/4 of Plus 8 of Porsche Speedster Zilver of Zwart: €579,-

Bekijk de verschillende klassiekers:

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Wil je een vrijblijvende offerte voor jouw
Classic & B&B Arrangement?

Vul dan onderstaand formulier in, of neem direct contact met ons op.

Tip: We sturen je direct een email ter bevestiging van de ontvangst. Ontvang je deze email niet, kijk dan even in je ongewenste post. Vind je de mail hier, voeg dan info@klassiekershuren.nl even toe aan je lijst met veilige afzenders. zo ontvang je de offerte zeker!