Rood en wit, dat zijn de kleuren van Brabant. Onze Fiat 500 is Rood met Wit en brengt je langs Brabants’ mooiste terrassen. Wanneer gaan jullie samen genieten?

Het Garmin navigatiesysteem leidt jullie in 90 kilometer langs de mooiste plekken van Brabant. Kasteel Maurick is de eerste locatie, waarna je een toertje maakt door het gezellige ‘s-Hertogenbosch. Natuurlijk krijg je een lijstje mee met tips tijdens jullie route zodat jullie je dag helemaal aan jullie wensen kunnen aanpassen. Wil je bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan de Korte Putstraat, hét bruisend hart van Den Bosch? Of maak je een wandeling door de Drunense duinen? Alles kan!

Onze Fiat 500 dateert van 1968, is uiteraard afkomstig uit het zonnige Italië en is natuurlijk voorzien van het herkenbare vinyl cabrio-dakje, dat je gemakkelijk met 1 hand opent en sluit. Rij met de Fiat 500 en je waant je weer helemaal in de 60-er jaren. Het motortje pruttelt lekker achterin, je voelt de zon op je hoofd en een lekker briesje waait door je haren.

Wat echt opvalt met de oude Fiat 500 is dat echt iederéén het autootje leuk vindt! Je krijgt ontzettend veel reacties van mede-weggebruikers. Tijdens een dagje toeren ben je daarom verzekerd van minimaal 15 duimen omhoog!

En daarbij; ook al is de auto van 1968, je rijdt erin weg alsof je het elke dag doet. Het 500tje komt met gemak mee met het hedendaagse verkeer, een snelweg is uitgesloten van de route; 90km/u is een acceptabele topsnelheid van de Fiat 500.

Wat kan je van ons verwachten?

  • De klassieker van jullie keuze staat gepoetst klaar om 10.00u, evenals een kopje koffie uiteraard.
  • Een Garmin Navigatiesysteem met speciaal uitgezette route is meegeleverd. (Eigen risico: €385,-)
  • Je ontvangt tips voor eventuele activiteiten en bezienswaardigheden tijdens jullie toer.
  • 100km vrij rijden is in de prijs inbegrepen (excl. brandstof)
  • Jullie worden uiterlijk 21.00u weer terugverwacht.

Prijs:
€199,-

Brabantse nachten zijn lang! Voor de liefhebbers is het arrangement uit te breiden met één of twee Brabantse overnachtingen bij een Bed and Breakfast in de regio, vraag hiervoor even naar de mogelijkheden.

 

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Wil je een vrijblijvende offerte voor de Brabantse Terrassen Route?

Vul dan onderstaand formulier in, dit kost slechts 1 minuut van je tijd en natuurlijk is het geheel vrijblijvend!

Tip: We sturen je direct een email ter bevestiging van de ontvangst. Ontvang je deze email niet, kijk dan even in je ongewenste post. Vind je de mail hier, voeg dan info@klassiekershuren.nl even toe aan je lijst met veilige afzenders. zo ontvang je de offerte zeker!